Vriend van de ronde

Dit jaar is alweer de 39ste Wielerdag van Zoeterwoude. Een sportevenement dat inmiddels behoort tot vaste tradities in Zoeterwoude. Vanaf eind jaren ’40 zijn er met onderbrekingen wielerwedstrijden georganiseerd. Vanaf 1982 is het opgepakt door ons Wielercomité. Velen zijn als kind voor het eerst met de prachtige wielersport in aanraking gekomen door de Grutronde. Dat zal er toe hebben bijgedragen dat in onze gemeente zo velen zich inspannen om zo snel mogelijk de pedalen rond te draaien.

De wielerronde wordt verreden op het stratenparcours in de dorpskern. Er is veel publiek aan de kant, rondom wordt professioneel geluid verzorgd. Kortom, er is sport, informatie en een prima sfeer. Een goede gelegenheid om uw bedrijf te presenteren! Uw bedrijf wordt op de dag omgeroepen door de spreekstalmeester, vernoemd op de website en in het programmaboekje.

Wij bieden u de gelegenheid de wielerdag als vriend van de ronde te steunen. Daar zijn de volgende opties mogelijk:

  • een bedrag van tenminste € 15,00
  • doe een goed voorstel!!!

wat krijg je er voor terug?

  • VERMELDING IN PROGRAMMABOEK
  • 2 CONSUMPTIEBONNEN
  • GRATIS DEELNAME AAN DE BURGERRONDE

Wij verzoeken u om uw sponsorbijdrage voor 1 juni  op onze rekening over te maken. Rekeningnummer Iban NL14 RBRB 0956 1556 50 tnv Wielercomité Zoeterwoude. Of betaal door een keuze te maken met de onderstaande link.

Tikkie 15 euro 

Tikkie 17,50 euro

Tikkie 20 euro

Een Wielervriend kan gratis deelnemen aan de Burgerronde.

GEEF JE OP ALS VRIEND VAN DE WIELERDAG DOOR HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN TE VULLEN