Vrienden van de Wielerdag Zoeterwoude

Zoeterwoude, en ook Stompwijk, hebben een traditie: het zijn echte wielerdorpen. Wie zelf regelmatig op de fiets zit, komt ze overal in de omgeving tegen. De groepen op hun vaste tijden, of individueel op de tijd die dan het beste uitkomt. Veel van die (vroegere) renners zijn Vriend van de Wielerronde. Maar er zijn ook heel wat Vrienden zonder racefiets, die het belangrijk vinden de Wielerronde in stand te houden. Het is elk jaar weer de kunst om voldoende geld binnen te halen om deze dag te kunnen organiseren. Vandaar ook dit jaar ons verzoek aan jullie Wielervrienden om geld over te maken voor de organisatie van de Wielerronde. En ken je iemand die wielervriend zou willen worden? Geef dit bericht aan hem of haar door. Hoe meer vrienden (en uiteraard vriendinnen) hoe beter! Heb je suggesties voor bedrijven die de Wielerronde mogelijk een warm hart toedragen? Ze zijn zeer welkom! Neem hiervoor contact op met: Jan van der Geest (sponsoring@wielerdagzoeterwoude.nl of 06-21857349)

Je blijft Vriend door tenminste € 15,00 over te maken op bankrekening NL14 RBRB 0956 1556 50 t.n.v. Wielercomité Zoeterwoude, onder vermelding Wielervriend.  Vermeld ook graag het mailadres.

Een Wielervriend kan gratis deelnemen aan de Burgerronde.

Geen zin om het rekeningnummer in te toetsen? Via deze link kan het ook https://tikkie.me/pay/78rejibqal3josil0778

 Met vriendelijke groet,

Sjaak Stuijt, voorzitter Wielercomité & Jan van der Geest, chef Sponsoring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *