Winnaar B categorie (Aad Grimbergen) schenkt premie aan Jarco van der Poel (Humpy verdubbeld bedrag)

Hoe mooi kan het lopen? Diverse toeschouwers hadden fikse bedragen ingezet op de winst van Koen van Rijn en Aad Grimbergen. De bedragen waren opgelopen naar 160 euro voor Koen en 100 euro voor Aad Grimbergen. Het had zo moeten zijn maar Aad Grimbergen pakte de winst en schonk het bedrag meteen aan Jarco van der Poel die ook meereed als training voor alphentocht.nl. Als klap op de vuurpijl verdubbelde Humpy kinderkleding dit bedrag en zo kon Jarco 200 euro bijschrijven. Wil je Jarco ook sponsoren ga dan naar www.alpentocht.nl en doneer op zijn naam een mooi bedrag voor een goed doel (cliniclowns)

De 100 euro voor Aad Grimbergen was tot stand gekomen door: Jeffrey van der Poel, Paul Wennekes, Rob Dubbeldeman, Mike van Bemmelen, Dennis Lens, Paul van Leeuwen, Atse Douma, Wouter van den Bosch Fernand Warmerdam en Bas in ’t Veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *